top of page

ALLMÄNNA FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

 

LOKALER

Dessa allmänna försäljningsvillkor reglerar försäljningen av produkterna på webbplatsen www.italienskmatochtryffel.se ägd av företaget ITALIENSK MAT OCH TRYFFEL GOTHENBURG AB.

 

Innan ordern bekrāftas måste kunden validera alternativet "Jag accepterar de allmänna försäljningsvillkoren". Detta kommer automatiskt att resultera i bekräftelse och godkännande av alla klausuler som ingår i dessa allmänna försäljningsvillkor. Kunden måste därför följa dessa försäljningsvillkor och företaget ITALIENSK MAT OCH TRYFFEL GOTHENBURG AB kommer inte att på något sätt vara bundet av andra avtal om det inte tidigare har överenskommits samt undertecknats av båda parter.

 

PRISER

Alla priser som anges på hemsidan ska vara inklusive moms och EXKLUSIVE fraktkostnader som kommer att anges i SEK.

Företaget ITALIENSK MAT OCH TRYFFEL GOTHENBURG AB förbehåller sig rätten att ändra priserna på produkterna och försändelserna när som helst.

 

BESTÄLLNING

Produkterna väljs genom hemsidan, kunden är ansvarig för att ha valt dem ifyllda produkterna. Bilderna är vägledande och inte bindande.

Kunden ansvarar för sina ifyllda uppgifter och för eventuella ifyllnadsfel. I detta fall ansvarar företaget ITALIENSK MAT OCH TRYFFEL inte för eventuella fel i dem uppgifter som krävs för försändelsen (t.ex. gata, postnummer, stad, etc.).

 

FAKTURERING

Fakturan skickas till den kund som begärt det via e-post.

Om kunden önskar att få fakturan adresserad till en tredje part ska detta anges i beställningen och/eller via e-post till info@Italienskmatochtryffel.se

 

 

LEVERANSER

Varorna kommer att levereras till den leveransadress som kunden angett. I händelse av att leveransadressen skiljer sig från faktureringsadressen, är kunden skyldig att tydligt ange de två olika adresserna, för att undvika leveransfel.

 

VAD MAN GÖR VID LEVERANS AV PRODUKTEN

När kuriren levererar produkten måste kunden kontrollera paketets integritet, att det varken är vått eller skadat, det vill säga överensstämmer med egenskaperna hos ett standardpaket.

Fortsätt med att öppna förpackningen och kontrollera att alla varor är intakta.

Efter detta, förvara alla produkter i den lägsta delen av kylkammaren för att bibehålla optimal bevaring.

 

RETUR OCH ÅTERBETALNING AV VAROR

ITALIENSK MAT OCH TRYFFEL företaget förbehåller sig rätten att inte acceptera retur av produkter som inte exakt motsvarar det som skickats och identifierats av transportdokumentet och orderbekräftelsen.

Alla produkter som är färska, såsom tryffel eller kaviar, om de inte är användbara, måste motiveras med lämpliga bilder för att motivera återbetalningen.

bottom of page